За да персонализира този сайт за Вас и улесни зареждането му, moments.uvanestum.com Ви моли да разрешиш качването на „cookies” на твоя компютър.
Съгласен съмНе съм съгласенПовече информация


ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ Във фотоконкурс
“Моменти щастие”
в uva nestum Wine & SPA


Щастливите спомени и споделените мигове с любимите хора, както и усещането за хармония на любимо място, често са онази магия, която ни дава сили, предизвиква удовлетворение и ни мотивира усмихнато да продължим напред. А съвременните технологии ни дават възможност да съхраним част от тези моменти. Ето защо, скъпи приятели на комплекс Uva Nestum Wine & SPA, ние създадохме фотоконкурса „Моменти щастие“.

Запечатайте Вашите щастливи моменти с близки и приятели сред хармонията на Uva Nestum Wine & SPA или любимото си кътче от комплекса, качете снимките на уеб сайта moments.uvanestum.com, а компетентно жури ще избира всеки месец най-достойната снимка и най-вълнуващите „Моменти щастие“. Авторът ѝ ще получи за подарък уикенд за двама в Uva Nestum Wine & SPA. Всички снимки, определени за „Моменти щастие“ ще бъдат събрани и отпечатани в корпоративния календар на Uva Nestum Wine & SPA за 2019 г.: „Моменти щастие в Uva Nestum Wine & SPA”. Снимките, събрали най-много гласове на публиката също ще бъдат наградени - авторът им ще получи бутилка вино Uva Nestum.

С изпращането на своя снимка всеки участник декларира, че участва доброволно във фотоконкурса „Моменти щастие“, съгласява се и се задължава да спазва настоящите правила.

ПРАВИЛА НА ФОТОКОНКУРСА

С регистрацията за участие във фотоконкурса участниците се съгласяват и се задължават да спазват настоящите правила.